Cercetează, descoperă, experimentează...


Rezervări: prin completarea formularului de mai jos.
Program curs: în fiecare miercuri și vineri de la ora 18:00-20:00.


Tarif: 300 RON/lună în regim de abonament.

 Ședință de probă: 50 lei*

Despre curs

Atelierul de actorie se adresează tinerilor care vor să-și exploreze potențialul creativ, care vor să se cunoască pe sine, care vor să-și depășească limitele prin exerciții psiho-fizice specifice. Atelierul e mai mult decât un curs de actorie, e o provocare la autocunoaștere, la eliberarea trupului și minții de stereotipii, la stimularea fanteziei, la descoperirea, dezvoltarea și rafinarea propriilor abilități. Pentru grupele cu vârste cuprinse între 10 - 20 ani aceste module de lucru, sub o atentă îndrumare din partea unui personal specializat în arta actorului, vor lua forma unor exerciții de improvizație și jocuri specifice, prin care urmărim: dezvoltarea imaginației, dezvoltarea simțului de observație asupra spațiului înconjurător, conștientizarea și dezvoltarea simțurilor și a memoriei, înțelegerea conduitei sociale, deprinderea tehnicilor oratorice (citire, dicție, vorbire, recitare etc). Intenționăm să punem în valoare personalitatea fiecărui participant, să-i descoperim aptitudinile și să le folosim împreună în mod artistic, creativ, cu multă bună dispoziție, jocuri și armonie, dar și responsabilitate și profesionalism.

Numărul de participanți la curs este de maxim 15 persoane.

Pentru informații despre programa cursului:

- 0757 365 146 Sebastian Bărbălan, coordonator curs

Pentru informații despre înscrieri și parte administrativă:

- 0740 308 321 Cristina Butușină, PR - secretar literar

Rezervarea participării la curs se poate face și prin achitarea prin transfer bancar în contul asociației: IBAN: RO55BTRL00501205L38755XX, deschis la Banca Transilvania, titular Asociația de Teatru Experimental Clandestin, cu mențiunea teatru copii 10-20 ani.

Înscrierile la curs se fac până la completarea locurilor disponibile, (maxim 15 persoane).

Atelierul necesită echipament lejer, de mișcare (colanți nu foarte aderenți, un tricou cu mânecă scurtă) și niște pantofi/teniși comozi, de interior.

*Achitarea abonamentului și nefrecventarea cursului nu obligă asociația la restituirea sumei. 

*Achitarea ședinței de probă nu se scade din suma de 300 de lei a abonamentului.

Înscriere online

Rezervarea locului la curs se face prin achitarea primei luni.