Muzica bună educă

DJ la pădure

Într-o cu totul altă zonă a comunei Lăzăreni, la colțul pădurii de la releu, sâmbătă, 6 iulie, a avut loc un eveniment neobișniut pentru comună, un eveniment pe care Sebastian Bărbălan speră sper să îl transforme într-unul deschis publicului larg. A fost Albui Fest3., un "festival - onomastică", cu muzică electronică și DJ invitaţi, organizat în colaborare cu Asociația de Teatru Experimental Clandestin, în care publicul s-a refulat într-o atmosferă feerică. Printre invitați au fost: DJ Mihai Popovici - considerat la ora actuală unul dintre cei mai inovativi producători est-europeni de muzică electronică, echipa DinSubSol, DJ Timiraș - Arad, Lucian Boescu (DJ), Coxxo (DJ), Sever Mihai (DJ).

Seara, la festival au participat 150 de persoane, cu toate că a avut caracter privat. "Pe viitor doresc să transform acest eveniment într-un festival adevărat de muzică electronică", spune Bărbălan.

Seria de evenimente va continua în viitorul apropiat cu: Festivalul de Tradiţii şi Meşteşuguri "România de mână" care va avea loc în 26-28 iulie în satul Bicăcel - Dealul Gogului, iar în perioada 2-7 august va avea loc prima fază a taberei de creație teatrală "Romeo și Julieta - O poveste la sfârșit". "Cuvintele care mă reprezinta în acest proiect sunt: <<Dacă n-ar fi nu s-ar povesti>> sau <>", punctează Sebastian Bărbălan care, cu încăpăţânare şi mult efort îşi propune să promoveze aceste locuri pitoreşti, aşezându-le pe harta evenimentelor culturale.

De Camelia Busu la 11. iulie 2019 11:38 Reactualizat la: 11. iulie 2019 11:49