Școala de vară

iulie-septembrie

Înscrieri în perioada: 22 iunie-5 iulie 2021

Rezervarea locului se face în urma achitării.

       Programul "Școala de vară" este gândit astfel încât să-i ajute pe tineri la descoperirea, dezvoltarea și rafinarea propriilor abilități, la autocunoaștere, la crearea unui sistem disciplinar și ritm propriu. 

       Mediul în care ne desfășurăm activitatea este unul prietenos, gândit special pentru nevoile tinerilor, cu dotări adaptate caracteristicilor de vârstă şi dezvoltare ale acestora, pentru organizarea de activităţi şi jocuri didactice, de verificare şi îmbogăţire a cunoştinţelor generale, ludice şi recreative.

Școala de vară/lună sau săptămână
9:00-17:00

 • Supraveghere de către cadre didactice atestate
 • Servire masa de prânz (Fel I + Fel II)
 • Gustare
 • Activități sportive și recreative: baschet, mișcare ecologică, alergare, etc.
 • Activități de socializare și comunicare
 • Curs de teatru
 • Canto
 • Educație plastică
 • Cercetare și creație vestimentară
 • Club de matematică
 • Educație juridică

Cost pe lună: 1500 lei/copil

Cost pe săptămână: 500 lei/copil

*Preț fix în regim de abonament.

*Toate materialele necesare activităților sunt incluse

*Fiecare copil dispune de un dulăpior în care își va păstra lucrurile personale (haine de schimb, echipament sportiv, papuci, etc.)

*În urma activităților sportive, copiii au posibilitatea de a face duș.

*Achitarea programului și nefrecventarea nu obligă asociația la restituirea sumei.

Locuri: maxim 12 copii.

Înscrieri: 0757 365 146 sau 0740 308 321. Programați o întâlnire.

Școala de vară/zi

9:00-17:00

 • Supraveghere de către cadre didactice atestate
 • Servire masa de prânz (Fel I + Fel II)
 • Gustare
 • Activități sportive și recreative: baschet, mișcare ecologică, alergare, etc.
 • Activități de socializare și comunicare
Program pe zi: 150 lei/copil
*Toate materialele necesare activităților sunt incluse.

*Programul se achită la sosire. 

Înscrieri: 0757 365 146 sau 0740 308 321.  

Pentru că este vară și asociația deține o fermă la 25 km de Oradea, avem posibilitatea de a face deplasări de o zi la fermă unde ne împrietenim cu animalele, călărim, ne plimbăm în pădure și vedem cum este viața la țară, în natură. Deplasările au cost separat și se discută de comun acord cu părinții.

Echipa

Sebastian Bărbălan

Performer/Coordonator/Pedagog

Psihopedagog; Profesor Universitar; Antreprenor; Fermier; Actor, regizor - notorietate mondială; Actor "Fortebraccio Teatro"; Actor Centru de cercetare Pontedera; Preşedinte Asociaţia Culturală Experiment Teatru Clandestin E.T.C.; Organizator "Gala Traficantului de Cultură Internaţional"; Organizator Laborator de Teatru E.T.C.; Coordonator de workshop-uri la nivel naţional şi internaţional; Actor în spectacole de teatru (România, Italia); Regizor de spectacole teatru (România, Italia); Actor de cinema şi televiziune (Romania, Italia).

Cristina Butușină

Secretar literar/PR/Absolventă Arte Vizuale

Relații cu publicul, Secretar literar Asociația Culturală Experiment Teatru Clandestin; Psihopedagog Educație Plastică; Designer Vestimentar; Coordonator atelier croitorie; Antreprenor; Fermier; Activist cultural; Organizator ateliere de cercetare și creație vestimentară; Organizator evenimente, festivaluri și workshopuri culturale; Responsabil partea administrativă E.T.C.; Responsabil media, marketing și diseminare; Farmacist.

Anamaria Crețu

Avocat/Coordonator Atelier Educație Juridică

Într-o societate în care singurele noțiuni juridice pe care le au cetățenii sunt cele pe care le aud fugitiv la știri (de la ora 17, cel mai adesea) sau de la cunoscuții lor care au avut tangențe cu justiția, simțim tot mai pregnant nevoia unei minime educații juridice a populației. O societate cu noțiuni elementare de drept este, fără doar și poate, o societate care funcționează altfel.
Cu aceste gânduri pornim o campanie de educație juridică, prin care ne dorim să vă facem accesibile și inteligibile anumite noțiuni elementare de drept, aplicabile în situații juridice des întâlnite, și să vă ajutăm să vă cunoașteți drepturile și obligațiile. 

Roberta Varhanyoszki

Asistent/Voluntar/Studentă Arte Vizuale

Voluntar Asociația de Teatru Experimental Clandestin; Asistent atelier de cercetare și creație vestimentară; Psihopedagog Educație plastică-în formare; Designer Vestimentar-în formare; Atestat lb germană; Activist cultural; Artist; Supraveghetor copii.

Șipoș Monica-Cristina

Prof. Înv. primar/Coordonator Club de matematică

Absolventă Facultatea de Inginerie; Facultatea de Științe ale Educației; Master-Politici și Strategie în formarea competențelor cadrelor didactice. 

Rezervare online

Faceți o rezervare din timp. Vă vom confirma rezervarea prin sms.

Locație:

Asociația Culturală de Teatru Experimental Clandestin

Str. Olteniei, Nr 69, Oradea, Bihor

+40 757 365 146

crea.arta@gmail.com