Spectacole

Exercițiu scenic după texte de Nichita Stănescu realizat în cadrul Festivalului Gala Traficantului de Cultură Internațional, ediția VII cu studenții anului I și II a laboratorului de artă dramatică Clandestin, 2019.
Protagoniștii sunt:
Steriu Codruța
Budău Riana
Sava Sebastian
Dobai Sara
Pop Eric
Pop Robert
Mihele Carolina
Ladanyi Erik
Bokos Rose
Florian Mircea
Florian Sofia
Groze Ștefania


Concept și regie: Sebastian Bărbălan.

"Forme" este un studiu asupra profunzimii metamorfozei și etapele acesteia. Reprezentația are la bază textul cu același titlu aparținând lui Publius Ovidius Naso (celebrul poet latin Ovidiu, după cum este cunoscut). Spectacolul dorește să angajeze publicul într-o sondare a străfundurilor ființei umane cu ajutorul celor mai mult sau mai puțin cunoscute mituri regăsite în cartea scriitorului latin. Acestea sunt redate prin prisma experiențelor și evenimentelor contemporane. Piesa este adusă în actualitate și prin jocul scenic, replici și alte tehnici specifice teatrului contemporan.

Concept și regie: Sebastian Bărbălan.

Examenul anului I actorie 2018. Experiment Teatru Clandestin. Opera ”Ubu Roi”.

Protagoniști:

Sava Sebastian
Pop Eric
Pop Robert
Silaghi Sara
Baltă Alexia
Roșca Daniela
Ruxandra Bucur

Concept și regie: Sebastian Bărbălan.

Un spectacol "concert" în interpretarea actriței Anda Tămășanu, după romanul Confidențe Fictive de Nina Cassian.
Un inevitabil destin al unui personaj care ne conduce delicat în autopsia unei tragedii trăite ,...într-o lume reală, prin intemediul cuvintelor și vocii performerului, o voce dezorientată, un strigăt, care traversează sentimentele și trăirile spectatorului.
O radiografie a simțurilor, o orchestră a cuvintelor, un diafilm al sensibilității, un spectacol de stare, un experiment afectiv, o tragedie pentru o singură voce.
Primul proiect MetaDrama sub marca E.T.C.
Cu : Anda Tămășanu
scenariul și regia: Sebastian Bărbălan
după Nina Cassian
Lumini: Papp Peter
Scenografie si aranjament scenic: Sebastian Bărbălan.