Tabără școlară I

 Iulie-August 2020

  Încearcă şi te vei convinge!


Natura este sala ta de clasă. Stâncile, râurile, pădurile şi lacurile pot deveni instrumentele de învăţare în dezvoltarea şi creşterea forţei tale. În cadrul programelor noastre vei întâlni provocări precum căţărarea, yoga, mișcare ecologică, împărtăşirea gândurilor şi sentimentelor cu ceilalţi, sau lucrul eficient ca membru al unei echipe. Prin scoaterea indivizilor din mediul lor familiar, le oferim provocări în condiţii de siguranţă, dar solicitante fizic, psihic şi emoţional. Recompensa înfruntării acestor provocări este descoperirea unor lucruri despre propria persoană şi descoperirea propriului potenţial. Programele noastre sunt create în aşa fel încât să inspire încredere, spirit de echipă, responsabilitate, empatie şi grijă faţă de comunitate.

Participând la cursurile noastre, laşi în urmă restricţiile şi stresul vieţii de zi cu zi, pentru a intra într-o atmosferă relaxantă şi primitoare, care inspiră încredere. Instructori calificaţi şi profesionişti îţi asigură siguranţa personală şi o atmosferă propice pentru asumarea unor responsabilităţi de conducere. Pe măsură ce creşte încrederea în forţele proprii se dezvoltă şi tehnicile de luare a deciziilor în grup.

Tabăra este concepută astfel încât să dezvolte și abilitățile personale ale participanților prin diferite tipuri de provocări. 

Obiective:

  • dezvoltarea personalităţii şi a încrederii în sine
  • dezvoltarea creativităţii, a simţului de responsabilitate şi a gândirii pozitive
  • trecerea peste limitele reale sau imaginare
  • cunoaşterea zonelor pitoreşti din ţară
  • educaţie ecologică
  • lucru în echipă şi posibilitatea de a lega noi prietenii

Principalele activităţi sunt: exerciţii interactive, expediţii de o zi pe Valea Uscată, workshop de arheologie, cățărare pe stâncă, construire Casa Primitivă, activităţi în grădina de lucru, tir cu arcul, atelier de olărit, atelier de educație preventivă, workshop de filosofie infantilă. 

Cazarea: se va face în regim camping

Locația: Calcarele Tortoniene - Lăzăreni, Bihor
Perioada: iulie-august 2020
Grup țintă: copii cu vârste cuprinse între 10 -18 ani
Contribuție: 550 lei/pers (cazare în cort oferit de organizatori, hrană, activități, materiale de lucru)
Pentru grupuri deja formate (elevi între 10 - 18 ani) contactați-ne pentru ofertă.


Persoane de contact:

Înscrieri și administrativ: Cristina Butușină, 0740 308 321

Informații coordonator tabără: Sebastian Bărbălan, 0757 365 146

Plata: Pentru ca înscrierea să fie considerată validă, e necesar să trimiteți atât formularul de înscriere (de mai jos) cât și să achitați un avans de 200 lei, aceasta fiind considerată rezervare (plata integrală o veți face după ce veți primi din partea noastră un email cu detaliile de plată).

Locurile se vor completa după regula "primul sosit, primul servit".

Diferența se va achita cu minim 15 zile înainte de sosirea în tabără.

În cazul în care nu veți putea participa la seria la care v-ați înscris, vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 7 de zile înainte, iar valoarea taxei de rezervare (200 lei) nu va mai fi returnată, fiind reținută pentru acoperirea cheltuielilor comune.

Arhivă:

Formular de înscriere